Moderna Mötesrum och Konferensmiljöer

Vi bygger och installerar moderna mötesrum anpassade efter verksamhetens behov. Allt från enklare lösningar med projektorer och dukar till intelligenta rum med smart styrning och den senaste och modernaste tekniken.

Varje möte är unikt! Det ställer krav på att miljön i verksamheten är anpassad efter kundernas högt ställda förväntningar.

Vi är lyhörda och lösningsorienterade!

Kameraövervakning
utan månadskostnad

Vi erbjuder kvalitetsprodukter från de ledande märkena inom kameraövervakning/larm/passage. Vår säkerhetslösning ger dig full kontroll över ditt hus, din stuga eller ditt företag.

Tryggt, säkert och användarvänligt för dig som kund!

Inga månadskostnader eller bindningstid!

Professionella
Nätverkslösningar

Vi utför olika typer av nätverksinstallationer som vi noga skräddarsyr och anpassar efter varje kunds behov och önskemål. Våra nätverkstekniker hjälper till med allt från enklare installationer till större projekt.

Kraven på ett bra nätverk ökar för varje år som går. Vi arbetar med välkända varumärken på hårdvara och material och levererar lösningar av hög kvalité.

Bekymmersfri uppkoppling helt enkelt!

Intelligent Styrsystem
Control 4

Ett smart hem med Control4 koordinerar all teknik i ditt hem till en komplett och lättanvänd helhet som anpassas efter din livsstil och din familj Med ett enkelt knapptryck kan du dimra ljuset, spela musik, höja värmen, låsa dörrarna m.m.

Du kan också schemalägga kompletta scenarier så du slipper trycka på några knappar överhuvudtaget. Control 4 ger dig ett smart hem… på riktigt! Vi hjälper Dig från projektering till färdig installation!

0340-549464  |  info@signalsverige.se

0340-549464

info@signalsverige.se